Skönhetstrenden förändras ständigt

Vissa trender inom skönhet är evigt förändrande och ofta handlar det om frisyrer, kläder och smink. Den delen av skönhet har vi setts förändras sedan det vita kalkpudret till de svarta sotade ögonen som kom för bara några år sedan. Vi hade tuperade stora luggar, axelvaddar, neonfärgat smink och stora örhängen på 80-talet. Vi har länge haft olika trender för vad vi stoppar i oss för att bli vackra, solbränna eller inte solbränna har varit frågan länge.

Likt de flesta trenderna så är det ett fenomen som ofta ersätts med något annat. Vi har det kritvita kalkpudret som både män och kvinnor använde för flera hundra år sen. Just skönhet är en sådan trend som följer oss genom tiderna och ständigt förändras. Axelvaddar, stora collagetröjor, svart eyeliner, färgglada tights, raka klänningar, stora frisyrer, små frisyrer, listan kan göras lång. Just kläder och smink är en sådan trend som förändras, men också hygien. Då det var vanligt att duscha ett par gånger i veckan så är det nu en daglig dusch som gäller, men tillhörande skrubb, ansiktskrämer och rakning.

vattenstråle ur duschNya uttorkande trender

Eftersom vi i allt större utsträckning väljer att duscha så är det ett klart problem för huden då vi inte återfuktar tillräckligt mycket. Huden och hårbottnen torkar ut och vi behöver komplettera med återfuktande krämer. Köp din hudvård på nätet och hitta det bästa alternativet för just din hud. Är du torr i ansiktet så kan det vara bra att fixa en rengöringskräm och en tillhörande återfuktande lotion. Det hudbesvär som har uppstått med vår kliniska renhet har mycket med trender att göra, samma sak som gäller när det handlar om parfymer i form av dofter och hur mycket man har på sig. Den parfymen som var populär för tio år sen är bland annat inte den man kanske väljer idag. Så ser det ut med det mesta, så återfukta, dra ner på att duscha och dränk er inte i parfym.